Skip to main content

Wie kan mij helpen met ‘de laatste loodjes’?

By 23 April 2022April 17th, 2023Shantah's Blog

Nadat Raad van State mij had veroordeeld om 100,000 euro te betalen, wilde ik mijn leven beëindigen. Ik kon niet verder en stond op het punt om het ‘zelfmoordpoeder’ te bestellen toen iemand mij te hulp schoot. Hij betaalde de advocaatkosten en nadat een akkoord was bereikt met de ‘schuldeisers’ betaalde hij 15,000 euro zodat ik verder kon, op voorwaarde dat ik het geleende bedrag (15,000 euro) zou terugbetalen.

Mijn weldoener heeft enige tijd geleden helaas een hersenbloeding gekregen en wil heel graag z.s.m. over zijn geld beschikken. Inmiddels heb ik 6,000 euro afgelost. Het restbedrag is dus nog 9,000 euro.

Heb je ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ gelezen?  Geloof jij dat het boek een succes zal worden?  Kan jij mij 9,000 lenen?

Het enige onderpand die ik je kan geven voor het lenen van 9,000 euro is het verwachte succes van m’n roman…  Ik zal je echt enorm dankbaar zijn, want ik wil momenteel niets liever dan mijn weldoener z.s.m. afbetalen.

Kan je iets voor mij betekenen?  Mail me dan aub rechtstreeks op: denachtdatdesterrendansten@gmail.com

Liefs,  Shantah

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_GBEnglish (UK)